Αρχική Προφίλ Καλάθι Αγορών Λογαριασμός Επικοινωνία
 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΩΜ. DOWNLOADS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Βρίσκεστε εδώ: » Αρχική / ΑΣΤΑΡΙΑ / ΑΣΤΑΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / VIVE PROFESSIONAL 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
TOP
HYPERDESMO -LV
ΠΛΑΣΤΙΚΟ ROYALTY CLASSIC ΛΕΥΚΟ
SMALTO ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
VIVE PROFESSIONAL 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
   
Πατήστε για μεγένθυση
ΚΩΔ:
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

 

'Αμεσα διαθέσιμο
Μέγεθος:

 Το VIVE Professional 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ είναι ημιδιάφανο αστάρι νερού για πλαστικά & ακρυλικά χρώματα. Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από σοβά, τσιμέντο και σπατουλαριστές επιφάνειες. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα, μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες, επιτυγχάνοντας πολύ καλό δέσιμο του υποστρώματος. Εφαρμόζεται εύκολα και έχει υψηλή απόδοση. Διευκολύνει το άπλωμα και εξασφαλίζει ομοιόμορφη επιφάνεια στο τελικό χρώμα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Τύπος: 100% ακρυλικό αστάρι πλαστικών, βάσεως νερού.
Μέθοδος εφαρμογής: Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.
Αραίωση: 300-400% με καθαρό νερό.
Απόδοση: Περίπου 15-20m² ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με την αραίωση και την απορροφητικότητα.
Στέγνωμα: Στην αφή σε λιγότερο από μία ώρα και επαναβάφεται μετά από 2-3 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).
Αποθήκευση: Να μην αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες μικρότερες των 5°C και μεγαλύτερες των 40°C.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. Αραιώστε οπωσδήποτε σε αναλογία 1 μέρος VIVE Professional 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ με 3-4 μέρη καθαρό νερό για να διεισδύει και να δένει την επιφάνεια σε βάθος, χωρίς να δημιουργεί γυαλιστερό φιλμ. Ανακατέψτε πολύ καλά και εφαρμόστε ένα χέρι αραιωμένο VIVE Professional 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ.
Το υλικό εφαρμόζεται και αφήνεται να στεγνώσει σε θερμοκρασία από 10οC έως 35oC. Η επεξεργασία όπως τρίψιμο, καθαρισμός με φλόγα κλπ βαμμένων επιφανειών μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνη σκόνη και/ή αναθυμιάσεις. Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και του στεγνώματος. Χρησιμοποιείτε απαραιτήτως κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
Αφαιρέστε όσο το δυνατό περισσότερο υλικό από τα εργαλεία πριν τον καθαρισμό τους. Καθαρίζετε τα εργαλεία αμέσως μετά την χρησιμοποίησή τους με νερό και απορρυπαντικό διάλυμα.

 
Είσοδος Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Εγγραφή Νέου Μέλους
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
SUPER NEOPAL ΛΕΥΚΟ
VIVE ECO ΛΕΥΚΟ
Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας.