Αρχική Προφίλ Καλάθι Αγορών Λογαριασμός Επικοινωνία
 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΩΜ. DOWNLOADS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Βρίσκεστε εδώ: » Αρχική / ΧΡΩΜΑΤΑ / ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / VIVE EMULSION ΛΕΥΚΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
TOP
HYPERDESMO -LV
ΠΛΑΣΤΙΚΟ ROYALTY CLASSIC ΛΕΥΚΟ
SMALTO ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
VIVE EMULSION ΛΕΥΚΟ
   
Πατήστε για μεγένθυση
ΚΩΔ:
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

 

'Αμεσα διαθέσιμο
Μέγεθος:

Tο VIVE PROFESSIONAL είναι πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την βαφή επιφανειών όπως τοίχοι, ταβάνια, κλιμακοστάσια, αποθήκες. Αποτελεί την οικονομική και αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες, σε χώρους που απαιτείται συχνό βάψιμο και φρεσκάρισμα, όπως ξενοδοχεία, σχολεία, νοσοκομεία, μεγάλα δημόσια έργα, προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα σε εξαιρετική τιμή. Στεγνώνει και επαναβάφεται γρήγορα. Αντέχει στο λέκιασμα, στο πλύσιμο και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδυάζει μεγάλη λευκότητα και καλυπτικότητα, εύκολη εφαρμογή και πολύ καλό άπλωμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος:
Πλαστικό χρώμα.
Ειδικό βάρος: 1,57 ± 0,02 gr/cm3 (EΛΟΤ 523)
Ιξώδες : 11-14 ps (ROTOTHINNER DIN 51550, 25o)
Μέθοδος εφαρμογής: Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless
Αραίωση: 5-10% καθαρό νερό
Απόδοση: Περίπου 12m² ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες
Στέγνωμα: Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 3 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία)
Αποχρώσεις: Διατίθεται σε λευκό. Επιπλέον χρωματίζεται μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της ΒΙΒΕΧΡΩΜ σε απεριόριστο αριθμό ανοιχτών αποχρώσεων
Αποθήκευση: Να μην αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες μικρότερες των 5°C και μεγαλύτερες των 40°C

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Oι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. Επιφάνειες χωρίς έντονη κιμωλίαση ή πρόβλημα συνοχής, μπορούν να ασταρωθούν με το VIVE PROFESSIONAL 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ αραιωμένο 300%- 400% με νερό. Όταν πρόκειται για πολύ πορώδεις επιφάνειες ή για επιφάνειες με κόλλα, ασβέστη ή χαμηλής ποιότητας παλαιά χρώματα, ασταρώστε με NEOPAL PRIMER της ΒΙΒΕΧΡΩΜ. Στη συνέχεια εφαρμόστε δύο χέρια VIVE Professional πλαστικό. Για την επαναβαφή επιφανειών χωρίς προβλήματα, εφαρμόστε κατευθείαν δύο χέρια VIVE Professional πλαστικό. Το χρώμα εφαρμόζεται και αφήνεται να στεγνώσει σε θερμοκρασία από 10οC έως 35oC. Η επεξεργασία όπως τρίψιμο, καθαρισμός με φλόγα κλπ βαμμένων επιφανειών μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνη σκόνη και/ή αναθυμιάσεις. Να εργάζεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο. Χρησιμοποιείτε απαραιτήτως κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
Αφαιρέστε όσο το δυνατό περισσότερο υλικό από τα εργαλεία πριν τον καθαρισμό τους. Καθαρίζετε τα εργαλεία αμέσως μετά την χρησιμοποίησή τους με νερό και απορρυπαντικό διάλυμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Μακριά από παιδιά • Να μην χρησιμοποιούνται τα άδεια δοχεία για αποθήκευση τροφίμων • Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια • Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα πλυθείτε αμέσως με σαπούνι και νερό ή κατάλληλο καθαριστικό δέρματος. Μη χρησιμοποιείτε διαλυτικά • Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετέ τα αμέσως με άφθονο νερό και εάν υπάρχει ανάγκη ζητήστε ιατρική συμβουλή • Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα • Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση ή σε άλλες πηγές νερού • Διαχειρισθείτε τα άδεια δοχεία υπεύθυνα και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΑΝΑΔΕΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10°C.

 
Είσοδος Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Εγγραφή Νέου Μέλους
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
SUPER NEOPAL ΛΕΥΚΟ
VIVE ECO ΛΕΥΚΟ
Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας.