Αρχική Προφίλ Καλάθι Αγορών Λογαριασμός Επικοινωνία
 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΩΜ. DOWNLOADS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Βρίσκεστε εδώ: » Αρχική / ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ / ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ / ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΩΝ ΑΡΜΟΣΤΟΚΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
TOP
HYPERDESMO -LV
ΠΛΑΣΤΙΚΟ ROYALTY CLASSIC ΛΕΥΚΟ
SMALTO ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΩΝ ΑΡΜΟΣΤΟΚΩΝ
   
Πατήστε για μεγένθυση
ΚΩΔ:
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

 

'Αμεσα διαθέσιμο
Μέγεθος:

Βιοδιασπώμενο καθαριστικό χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα. Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βάσει της οδηγίας  907/2006/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διέπει τη σύσταση των απορρυπαντικών όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους.
Δεν ερεθίζει τα χέρια και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε περίπτωση εισπνοής. Προϊόν που σέβεται τη φύση και την υγεία των χρηστών. Ιδανικό για τον καθαρισμό υπολειμμάτων και λεκέδων που δημιουργούνται κατά την αρμολόγηση επιφανειών με εποξειδικούς  αρμόστοκους, πριν από την στερεοποίησή τους. Μετατρέπει  τον καθαρισμό των αρμολογημένων επιφανειών μετά από την εφαρμογή εποξειδικών αρμόστοκων σε μια εύκολη διαδικασία δίνοντας λύση στον άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού τους.
Το Bioclean Epoxy Grout Cleaner διασπά μετά την παρέλευση 20 έως 30 λεπτών της ώρας από την αρμολόγηση  όλα τα υπολείμματα του εποξειδικού αρμόστοκου χωρίς να παρασύρει τον ίδιο τον αρμόστοκο από τον αρμό στον οποίο έχει τοποθετηθεί.
Αυτό συμβαίνει καθώς η σύνθεση του προϊόντος είναι τέτοια που του επιτρέπει να γλιστρά απαλά πάνω στην επιφάνεια και να απομακρύνει αποτελεσματικά μόνο τα υπολείμματα. Η εφαρμογή του Bioclean Epoxy Grout Cleaner γίνεται με ελάχιστες στον αριθμό επάλληλες κινήσεις με τη χρήση κατάλληλου σφουγγαριού (σκληρό για το αρχικό στάδιο καθαρισμού και μαλακό για το τελικό στάδιο) εξασφαλίζοντας τον πλήρη καθαρισμό των εποξειδικών υπολειμμάτων.
Ψεκάζουμε την αρμολογημένη επιφάνεια (τόσο τους αρμούς όσο και τα πλακίδια), και ακολούθως προχωρούμε στον καθαρισμό. Χρησιμοποιούμε σκληρό βρεγμένο σφουγγάρι για να απομακρύνουμε τα βαρύτερα κατάλοιπα (εικ. 3) και ακολούθως μαλακό βρεγμένο σφουγγάρι για όποια υπολείμματα δεν έχουν ήδη απομακρυνθεί.
Τέλος ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό της επιφάνειας με το πέρασμα μαλακού βαμβακερού πανιού. Τα σφουγγάρια που χρησιμοποιούμε καλό είναι να ξεπλένονται επιμελώς πριν χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό σε δοχείο με νερό το οποίο να περιέχει ποσότητα του ίδιου καθαριστικού.
 

 
Είσοδος Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Εγγραφή Νέου Μέλους
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
SUPER NEOPAL ΛΕΥΚΟ
VIVE ECO ΛΕΥΚΟ
Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας.