Αρχική Προφίλ Καλάθι Αγορών Λογαριασμός Επικοινωνία
 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΩΜ. DOWNLOADS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Βρίσκεστε εδώ: » Αρχική / NANOPHOS / SURFAPORE T
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
TOP
HYPERDESMO -LV
ΠΛΑΣΤΙΚΟ ROYALTY CLASSIC ΛΕΥΚΟ
SMALTO ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
SURFAPORE T
   
Πατήστε για μεγένθυση
ΚΩΔ:
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

 

'Αμεσα διαθέσιμο
Μέγεθος:

Νανοτεχνολογία για προστασία μαρμάρων, γρανιτών και πορσελάνινων επιφανειών από τους λεκέδες Τα πλακίδια πορσελάνης και γρανίτη λόγω των πολλαπλών και διασυνδεδεμένων πόρων που διαθέτουν, συσσωρεύουν λεκέδες και χάνουν τη λάμψη και τη φυσική τους εμφάνιση. Το SurfaPore Τ δημιουργεί μία αδιάβροχη και αόρατη ασπίδα σφραγίζοντας ακόμα και τους μικρότερους πόρους με αποτέλεσμα την προστασία από την κηλίδωση της επιφάνειας.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το SurfaPore T είναι υγρό προϊόν υδατικής βάσης. Τα νανοσωματίδια που περιέχει με μέγεθος μικρότερο από τους πόρους των γυαλισμένων επιφανειών, εισχωρούν και τους γεμίζουν αποτρέποντας την συσσώρευση ρύπων. Αυτά τα νανοσωματίδια έχουν την ιδιότητα να πολυμερίζονται, να προσδένονται στους πόρους και να δημιουργούν μία αδιάβροχη, μόνιμη και αποτελεσματική επίστρωση. Μετά την εφαρμογή, τα ρυπογόνα σωματίδια δεν μπορούν να εισχωρήσουν στους πόρους της επιφάνειας (μάρμαρο, γρανίτης, ή γυαλισμένα πλακίδια) και η επιφάνεια διατηρείται σαν καινούρια.

EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πορσελάνινα πλακίδια, γρανίτης, γυαλισμένο μάρμαρο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συνιστάται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Με πινέλο, ρολό ή ψεκαστικό καλύπτουμε με SurfaPore Τ, χωρίς αραίωση. Μετά από 15 λεπτά ή πριν στεγνώσει τελείως το προϊόν, αφαιρείται τυχόν περίσσεια εφαρμογής με την βοήθεια ενός νωπού πανιού και στη συνέχεια γυαλίζεται η επιφάνεια με ένα στεγνό πανί. Σε ευαίσθητες επιφάνειες επαναλάβετε μετά από 3 ώρες. Πριν τη χρήση, ελέγξτε τα αποτελέσματα σε μικρή περιοχή. Πλήρης αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Κατανάλωση: Εκτιμώμενη κατανάλωση 14-20 m²/L, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

 
Είσοδος Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Εγγραφή Νέου Μέλους
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
SUPER NEOPAL ΛΕΥΚΟ
VIVE ECO ΛΕΥΚΟ
Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας.