Αρχική Προφίλ Καλάθι Αγορών Λογαριασμός Επικοινωνία
    contact us
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΩΜ. DOWNLOADS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Βρίσκεστε εδώ: » Αρχική / Προφίλ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Προφίλ

Μετά από 35 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και δημιουργικής πορείας, έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον 1000™ με πλήρως εξειδικευμένους συνεργάτες.
    Οι συνεργάτες μας βρίσκονται πάντοτε δίπλα σας, ώστε να αναλύσουν και να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να σας βοηθήσουν στην αισθητική των χώρων σας μέσα από χρωματικές επιλογές. Η εταιρεία μας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ελεύθερη επιλογή αποχρώσεων, διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα αναπαραγωγής αποχρώσεων. Τα συστήματα αυτά πλήρως αυτοματοποιημένα, παρέχουν λύσεις για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως οικοδομικά χρώματα, βερνίκια, επιπλοποιίας, και βιομηχανικά χρώματα. Μ ε τον τρόπο αυτό έχουμε την δυνατότητα σε ελάχιστο χρόνο να αναπαράγουμε τον χρωματισμό που εσείς επιθυμείτε και σε όποιον συνδυασμό μας προτείνετε.
     Έχουμε ιδιαίτερα προσπαθήσει, ώστε τα προϊόντα που διαθέτουμε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και αποτελούν αξιόπιστη λύση. Παράλληλα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από όλα τα επώνυμα προϊόντα τις ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Μ ε την σκέψη μας στο σήμερα προσπαθήσαμε και καταφέραμε να μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα και σε οικολογική μορφή.
    Πιστεύουμε ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον, η προστασία του καταναλωτή και οι καλύτερες τιμές της αγοράς είναι η δική μας απάντηση στις προκλήσεις του μέλλοντος

Είσοδος Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Εγγραφή Νέου Μέλους
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας.
 Ρυθμίσεις Cookies